Detailní popis produktu
Ručně sklizené hrozny Kisi z ekologické vinice. Vzácná odrůda pěstovaná především ve vesnici Napareuli okres Kakheti, Gruzie. Kisi preferuje vyšší nadmořské výšky a svahovité vinice, které oba pomáhají zachovat jeho přirozené aroma. Víno samovolně fermentuje na divokých kvasinkách a zraje v qvevri po dobu šesti měsíců při kontaktu se slupkami po celou dobu zrání. Víno má tóny sušených broskví, sušených květů, s příchutí černého čaje a hrušek. Pak následuje plnost a výrazná tříslovina. Lahvované nefiltrované a nečeřené, případný sediment svědčí o přirozenosti.
"Shermadini Winery“ se zabývá rodinným vinařstvím, které se orientuje na výrobu bio vína Qvevri. Vinice patřící k vinařství se nacházejí v mikrozónách Kakheti, Gurjaani a Akhmeta. Víno „Shermadini“ se vyrábí z hroznů vypěstovaných v souladu se zásadami ekologického zemědělství, které typicky vylučuje použití umělých chemických hnojiv, fungicidů a herbicidů. V souladu s normami ekologického vinohradnictví se v boji proti různým škůdcům a chorobám používají pouze ty biologika, které jsou certifikovány Evropskou unií. Ekosystém, biologická rozmanitost a přirozené biologické cykly jsou nakonec chráněny. Jako přírodní produkty se vína „Shermadini“ vyrábějí v omezeném množství. Naše vína jsou exportována do USA, Japonska a České republiky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Qvevri oranžová vína |
---|---|
Alkohol: | 11,5 % |
Druh vína: | Suché |
Objem: | 0,75l |
Ročník: | 2019 |
Země/region: | Gruzie, Kartli |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.